7.1 C
Prague
Úterý, 30 dubna, 2024

Toužíte po mladistvé pleti? Pomůžou injekce krásy

Mohlo by Vás zajímat

Žijeme v době, kdy se opravdu velice dbá na vzhled. Jelikož žijeme prostřednictvím sociálních sítí, většinou chceme působit dokonale jako na fotografiích, které přidáváme na naše profily. Pokud i vy patříte do této skupiny, určitě vám vadí každá vada na kráse, která se na vašem obličeji nebo těle objeví. Vadí vám určitě vrásky, které jsou projevem stárnutí a o kterých nemá nikdo vědět, vadí vám určitě viditelné jizvy, které chcete ihned odstranit, vadí vám dokonce i podbradek, kterého si takřka nikdo nevšimne. Hlavně ženy chtějí působit dokonale a jejich největším nepřítelem je stárnutí, které se bohužel projeví právě již zmiňovanými vráskami.

Naštěstí žijeme v době, kdy se dá i s takovou nedokonalostí bojovat. Chce to jenom sjednat si schůzku na dermatologické klinice a tam vám už poradí, jak dosáhnout opět mladistvé pleti.

Znáte injekce krásy?

Vrásky lze vyhladit i odstranit s pomocí takzvaných injekcí krásy. Jedná se o ošetření, které dokáže mimické vrásky redukovat naprosto efektivně. Látka uvolní mimické svaly, které se podílejí na vzniku vrásek. Dojde k bezprostřednímu vyhlazení pokožky.

Možná si říkáte, že injekce krásy vás na chvilku takzvaně „umrtví“, že dojde ke ztrátě citlivosti, ale to není pravda. Při aplikaci injekce krásy k umrtvení nedochází, mimické pohyby budou jenom limitovány (například se nebudete chvilku moc dobře umět mračit).

Kde se injekce krásy aplikují?

Nejčastěji se injekce krásy aplikuje do oblasti očí, taky se aplikuje do čela, protože zde mají klienti největší problém s vráskami, taky se často aplikuje i kolem úst.

Jaký je efekt této injekce krásy?

Co se týče efektu – nejen, že je ošetření hotové během několika minut bez toho, abyste museli být uspání, ale efekt je viditelný ihned po ošetření. Hned po ošetření se můžete vrátit do svého běžného života, nejste ničím limitováni (jen se nesmíte chvilku předklánět nebo v ten není doporučeno chodit do sauny).

- Reklama -chvilka pro tebe

Redakční výběr

- Advertisement -spot_img

Nejnovější články

Reklama

Plánujete koupi nového bytu? Prohlédněte si, jaké atraktivní developerské projekty v Praze se právě staví.