7.1 C
Prague
Pátek, 17 května, 2024

Nemáte čas vymýšlet co za dárky dát partnerům

Mohlo by Vás zajímat

Vymýšlení dárků pro životní partnery bývá mnohdy snazší, než když chcete nějakým hodnotným, vkusným a šikovným darem. Svoji družku totiž znáte skoro jako své boty, a tím pádem víte, jakou má velikost garderoby, po jakém šperku touží, kterou značku vína či čokolády zbožňuje. Ideálně a elegantně rozlousknete úkol obdarování peněžitým darem. Ovšem darujte zaměstnancům prémie, ti budou šťastní. Ale co dát firemním partnerům, významným osobám, s nimiž uzavíráte kontrakty?

Inspirujte se u reklamních tvůrců, ochotně poradí a pomůžou

Pokud nemáte šikovnou asistentku, která takové problémy vyřeší za vás s bravurou, nechte se inspirovat nápady od odborníků. Reklamní agentury chrlí nápady každou hodinu, a stejně tak reklamní grafická studia. Reklamní textil, kancelářské a psací potřeby, reklamní propisky, potřeby pro cestování, do domácnosti, klíčenky, přívěsky, kuřácké náčiní a spousta dalších předmětů různých stylů si vyberete jednoduše na stránkách a domluvíte se na potisku či jiném způsobu vyznačení loga vaší firmy na nich.

Kvalitní zboží si zaslouží trvanlivý potisk

Existuje více způsobů potisku reklamních předmětů, z nichž každý má svá pozitiva v případě nanesení na konkrétní materiály. Textilie, plast, kov, sklo se označují reklamními návrhy jinými způsoby. Například tamponovým tiskem se reklama tiskne na mnoho materiálů jako plast, kov, papír a keramika. Běžné reklamní dárky – tužky, zapalovače, klíčenky, hrnečky, psací potřeby – tento typ tisku snesou. Pokud se však rozhodnete pro exkluzivní dárky pro významné partnery, už byste se měli poptat po laserovém rytí, ražbě i výšivce. Sportovní oděvy, čepice, tašky, pouzdra, kovové předměty si zaslouží trvanlivý, výrazný tisk, který nezmizí po několikerém vyprání nebo použití.

- Reklama -chvilka pro tebe

Redakční výběr

- Advertisement -spot_img

Nejnovější články

Reklama

Plánujete koupi nového bytu? Prohlédněte si, jaké atraktivní developerské projekty v Praze se právě staví.